

Produseres utelukkende for Amway av Carapelli Firenze S.p.A. (selskap sertifisert med EN ISO 9001:2000). Olivenolje i Superior-kategorien kommer direkte fra olivener og presses utelukkende ved mekaniske metoder. Blanding av olivenoljer fra Den europeiske union.
- Formulert utelukkende for Amway i samarbeid med Carapelli Firenze, en ledende italiensk produsent av eksklusive høykvalitetsprodukter.
- Overlegen kvalitet som overstiger lovkrav.
- Kun de beste middelhavsolivenene velges og høstes inn for hånd.
- Varsom håndtering av frukten fører til mindre skader og sikrer at surhetsnivået holdes svært lavt (0,3 %).
- Inneholder oljesyre, polyfenoler og vitamin E.
Næringsinnhold, porsjonsstørrelse 10 ml | 100 ml | 10 ml |
---|---|---|
Energi | 3378 kJ (822 kcal) | 338 kJ (82 kcal) |
Fett | 91 g | 9 g |
hvorav | ||
Mettede fettsyrer | 14 g | 1,4 g |
Enumettede fettsyrer | 69 g | 6,9 g |
Flerumettede fettsyrer | 8,0 g | 0,8 g |
Karbohydrat | 0 g | 0 g |
hvorav | ||
Sukkerarter | 0 g | 0 g |
Kostfiber | 0 g | 0 g |
Protein | 0 g | 0 g |
Salt | 0 g | 0 g |
I middelhavsregionen brukes olivenolje tradisjonelt til all slags mattilberedning.
Vi anbefaler imidlertid ikke at olivenolje brukes til steking og grilling, da de umettede fettsyrene i olivenolje kan bli ødelagt i høye temperaturer.
Veiledning
Oppbevar i romtemperatur, ideelt 20 °C. Utfelling (bunnfall) kan forekomme hvis oljen oppbevares under 7 °C. Dette er en normal prosess da olivenoljen har en tendens til å stivne, og det påvirker ikke kvaliteten på produktet. Ved utfelling skal oljen oppbevares i romtemperatur i opptil åtte timer for å la den stivnede oljen bli til væske igjen.